• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Ben ik een heks?

Hekserij is waarschijnlijk op je pad gekomen  en je vraagt je misschien wel af of er een heks in jou schuilt en waar je een heks aan herkent.

Allereerst wil ik benoemen dat er veel verschillende paden zijn en voor iedereen uniek. Een heks is niet in een hokje te stoppen en hoort niet tot 1 bepaalde levenswijze. Het is juist een persoonlijk pad voor zelfontwikkeling of om spiritueel te groeien. Of je hier anderen mee op weg helpt of dat je dit in je vrije tijd beoefent. Het heeft ook niets te maken met een bepaald uiterlijk, geslacht of spullen die je hebt. 

Maar ik weet dat het belangrijk is wanneer je nog in jezelf aan het ontdekken bent dat je jezelf kan herkennen in een bepaald beeld zodat je uiteindelijk zelf verder kan gaan. En daar dient dit artikel voor.

Gevoelig zijn

Je bent gevoelig voor energieën en de invloeden om en rond je heen. Je voelt bijvoorbeeld de sfeer of stemming van bepaalde mensen aan, maar je kan ook aanvoelen of iemand eerlijk is of een masker draagt. Veel heksen zijn daarom ook hoogsensitief. Je kan ook heel goed gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen en dan vooral de chemische. 

De natuur

Je voelt je thuis in de natuur. Je voelt je verbonden met de dieren, planten, bomen en vind daar ook vaak rust. Dieren komen ook makkelijker naar je toe. Het wandelen in de natuur of een andere bewegingsvorm in de buitenlucht is iets waar je energie uit haalt.

Je voelt je aangetrokken tot het werken met bloemen en kruiden. Dit kan in allerlei vormen zijn! Van aromatherapie tot kruidengeneeskunde maar ook kun je werken met kruiden en bloemen in de keuken. Bloemen en kruiden verwerken in cosmetica of in kaarsen.

Onweer

Onweer vind je helemaal niet erg. Je vind het juist fijn. Het is een hele krachtige vorm van energie die zich op dat moment bundelt. Van nature voel je dit aan dat dit een bijzondere natuurkracht is.

De Andere Wereld

Het kan heel goed zijn dat je paranormale gaven hebt of je dit nu bewust weet of dat het in je zit. Je maakt daardoor makkelijker contact met je gidsen, feeën, elfjes, Engelen, draken etc. Niet iedere heks doet hier ook iets mee. Dus het hoeft niet dat je bijvoorbeeld automatisch kaarten voor mensen legt of medium bent.  Het kan ook zijn dat je heel praktisch ingesteld bent en dit dus gemakkelijk vertaald naar de fysieke wereld door met je handen iets te maken of door muziek en dans.

En natuurlijk de interesse in de spirituele wereld. Ook dit kan veel vormen 

De maan

De maan interesseert je en je merkt dat je ook gevoelig bent voor de cyclus van de maan en je het leven naar de maan. 

Stenen

Vaak hebben heksen al hun hele leven iets met stenen. Dit kunnen gewoon kiezelstenen zijn, rivierstenen of edelstenen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.