• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Alles wat je nu ziet behoort tot het verleden

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 21:18

Zou je me geloven?

Wat als ik je vertel dat de situatie waarin je je bevindt niet de situatie is van het heden maar van het verleden?
Zou je dit willen geloven? Ondanks dat alles wel zo voelt? Ondanks dat je alles wel zo ziet?

Het is geen hokus pokus! Het is eigenlijk heel logisch. Onze hersenen associëren situaties, mensen en voorwerpen met een EERDERE ervaring en dus koppel je dat GEVOEL direct aan dat wat je NU ziet..

Er zijn ook vervelende situaties zoals bijvoorbeeld schulden hebben. Je zit dan voor je gevoel vast in je situatie. Wat als ik je vertel dat deze schulden er eigen NU niet zijn?
Zou je me geloven?
Je voelt het , je ziet het ..

Je denkt misschien maar ik kan mijn rekening nu niet betalen. Dat is omdat je nog steeds gelooft in het verleden van een tekort.

Zo kun je een rekening zien. Wanneer ik jou een rekening zou sturen voor bijvoorbeeld een dienst en jij ontvangt de rekening dan heb IK de rekening in het VERLEDEN opgemaakt. Jij krijgt hem dan wel in dit moment maar gebasseerd op keuze IN het verleden.

Een keuze uit het verleden

Ook schulden horen tot keuzes in het verleden. En als je dit begrijpt kun je dus NU al andere keuzes maken om jezelf te bevrijden hiervan. Dit is enkel de uitkomst van toen en niet van nu. In werkelijkheid zijn de schulden er dus nu niet meer. Plus dat er eigenlijk geen tekort is maar altijd OVERVLOED. Wij maken het een tekort door onze perspectief. Wat als die minnetjes er niet voor stonden? Hoe zou je je dan voelen? Wat als het geen rekening is die aanslag pleegt op je bankrekening maar een teken dat je dit geld HEBT om het te betalen?

Dit geldt voor alles 

Dit geldt niet alleen voor geld natuurlijk maar ook onze relaties,  onze manier hoe we tegenover een ander aankijken. Andere voorwerpen associëren we net zo goed met het verleden. Wanneer je dus je toekomst wil veranderen zou je je perspectief moeten veranderen. Want alles wat wij vanbinnen ervaren weerspiegelt zich weer in je buitenwereld. 

Ben jij nieuwsgierig om dit in je leven te onderzoeken? Ik deel alleen mijn waarheid. Dit hoef je niet zomaar aan te nemen. Ik hoop alleen dat je jezelf kan bevrijden van iets wat er niet is..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.