• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23


Eerst volgende startdatum : 1 mei 2023

Aanmelden kan vanaf 26 t/m 31 april.  

Je kan gelijk beginnen met het eerste element en je zal daarna elke week toegang krijgen tot een ander element. Ik stuur je tevens een herinnering per mail met link en het staat open op de pagina. Je ontvangt de inlogcode de 1e van de maand.

 

Cursus-hekserij-april

Thema in mei

Elke maand ga je aan de slag met vier elementen. Onder deze elementen vallen bepaalde thema's die het beste daarbij past. Hieronder kun je lezen wat je zal leren ontdekken bij elk element. Je leert elke maand een letter uit het alfabet van de Kelten/druïden.

Het thema van deze maand is "polariteit" en het " heilige huwelijk "

Lucht

We beginnen de maand met het heilige huwelijk. Dit staat voor de verbinding met de ander maar ook met die van jezelf. Wanneer je deze maand meedoet,  doe je automatisch mee met de inwijdingen. Deze maand zal dit de volle maan inwijding zijn. De Beltane inwijding kun je je zelf nog apart voor aanmelden. Je maakt dan contact met je mannelijke en vrouwelijke kant. Meer hierover kun je lezen bij Beltane inwijding & volle maan inwijding.

Water 

Onze reukvermogen doet herinneringen weer ophalen en brengt ons bij onze emoties, ook de verborgen. We werken daarom deze maand met vier verschillende kruiden en onderzoeken aan de hand van geuren tot welke elementgroep zij behoren. De kruiden helpen je om geestelijk weer in balans te komen.

Aarde

Deze maand staat de wilg centraal. De wilg is een vrouwelijke boom, sterk verbonden met het water en de maan en helpt ons bij kwesties zoals emoties en liefde. 

De havik is het krachtdier deze maand die in verbinding staat met het mannelijke. Deze twee samen brengen een balans hierin en helpen ons het heilig huwelijk met ons zelf aan te gaan.

Vuur

De vuuroefening staat altijd voor transformatie. Deze maand breng je met deze oefening je vijf energiecentra in balans. Zo ben je gegrond en gezuiverd en is het makkelijker in je eigen kracht te staan! 

Verloting

Elke maand met aanmelden maak je kans bij de verloting. Deze maand zal dit een mooi leren dagboek zijn om al je bevindingen in op te schrijven. 

Instaples

Voorafgaand is het belangrijk dat je de basis weet. Zo kun je goed meedoen. Ook stel je in een dagboek hier al een schema in op die je bij de verdere cursus gebruikt. Wanneer je voor de eerste keer aanmeldt ontvang je automatisch deze link. Of je kunt van tevoren dit zelf aanvragen via het formulier hier beneden.

Over de cursus Keltische hekserij 

De betekenis van het woord 'Kelt' stamt af van het oude Ierse woord Kal, wat 'moed' betekent. En dit is precies de kern van deze cursus. De moed hebben om dicht bij je eigen kracht te komen. De Kelten leefden ook dicht bij de natuur. Ze wisten veel van planten en bloemen en wat de werking daarvan is. Ook leefden ze nauw met de maan. Dit was belangrijk voor de oogst maar ook hun sociale leven.

In deze cursus verdiep je je in de betekenis van bomen en bloemen en krijg je kennis over vroegere tijden. Je integreert dit alles in je dagelijks en moderne leven door daarbij praktische oefeningen te doen in de natuur en thuis. Je bent hierdoor dichter bij jou eigen waarheid. Je leert de Keltische benamingen en elementenleer. Je gaat daarom ook elke maand aan de slag met vier elementen en de triade.

Elke maand is er een nieuw thema om zo persoonlijk te groeien. Je kunt kiezen voor een maand die voor jou relevant is maar je kunt natuurlijk ook het hele jaar rond maken. Zo heb je na een jaar een heel cyclus gehad. De modules zijn dus los te volgen.

Instaples

Voor je de maand begint ontvang je automatisch voorafgaand of tegelijk je instaples. Deze bestaat uit de modules elementenleer en de basiskennis die je nodig zal hebben tijdens de cursus zelf. Deze instaples is net als de verdere cursus opgebouwd uit zowel kennis als praktische oefeningen die je in je eigen buurt kan uitvoeren. Deze instaples ontvang je gratis. Dit is dus eenmalig wanneer je voor de eerste keer meedoet.

Weet je nog niet helemaal zeker of je met de maand mee wil doen? Dan is het ook mogelijk om deze instaples gratis te volgen om te kijken of het interessant voor je is. Je kan dit doen door het formulier hieronder in te vullen.

Aanmelden gratis instaples

Thema april