• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Instaples aanmelden

Voorafgaand is het belangrijk dat je de basis weet. Zo kun je goed meedoen. Ook stel je in een dagboek hier al een schema in op die je bij de verdere cursus gebruikt. Wanneer je voor de eerste keer aanmeldt ontvang je automatisch deze link. Of je kunt van tevoren dit zelf aanvragen via het formulier hier beneden.

 

 

Over de cursus Keltische hekserij 

 

 

De betekenis van het woord 'Kelt' stamt af van het oude Ierse woord Kal, wat 'moed' betekent. En dit is precies de kern van deze cursus. De moed hebben om dicht bij je eigen kracht te komen. De Kelten leefden ook dicht bij de natuur. Ze wisten veel van planten en bloemen en wat de werking daarvan is. Ook leefden ze nauw met de maan. Dit was belangrijk voor de oogst maar ook hun sociale leven.

In deze cursus verdiep je je in de betekenis van bomen en bloemen en krijg je kennis over vroegere tijden. Je integreert dit alles in je dagelijks en moderne leven door daarbij praktische oefeningen te doen in de natuur en thuis. Je bent hierdoor dichter bij jou eigen waarheid. Je leert de Keltische benamingen en elementenleer. Je gaat daarom ook elke maand aan de slag met vier elementen en de triade.

Elke maand is er een nieuw thema om zo persoonlijk te groeien. Je kunt kiezen voor een maand die voor jou relevant is maar je kunt natuurlijk ook het hele jaar rond maken. Zo heb je na een jaar een heel cyclus gehad. De modules zijn dus los te volgen.

Instaples

Voor je de maand begint ontvang je automatisch voorafgaand of tegelijk je instaples. Deze bestaat uit de modules elementenleer en de basiskennis die je nodig zal hebben tijdens de cursus zelf. Deze instaples is net als de verdere cursus opgebouwd uit zowel kennis als praktische oefeningen die je in je eigen buurt kan uitvoeren. Deze instaples ontvang je gratis. Dit is dus eenmalig wanneer je voor de eerste keer meedoet.

Weet je nog niet helemaal zeker of je met de maand mee wil doen? Dan is het ook mogelijk om deze instaples gratis te volgen om te kijken of het interessant voor je is. Je kan dit doen door het formulier hieronder in te vullen.