• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Engelenboodschap 18 maart 2023

Gepubliceerd op 18 maart 2023 om 09:42

Vandaag zijn er 5 Engelen bij ons! Zij hebben voor ons een mooie boodschap waarmee we verder kunnen, of eigenlijk zijn we allemaal op de terugweg. We zijn in vele jaren verwijderd geraakt van het goddelijke door ons ego. We leven in een soort illusie  , in stand gehouden door ons ego. De waarheid is niet weg. We moeten deze slechts weer herinneren. En God of Universum of wie jij als Bron ziet, weet en vertrouwt op onze ziel en weet dat deze waarheid van liefde in ons allen schuilt..

Engel Phuel 

Deze engel heeft de boodschap voor vandaag dat we inderdaad alles benaderen vanuit de emoties die al lang tot het verleden behoren. We associëren hiermee situaties , en dit alles vormt onze waarheid tot op heden. Het kan zijn dat je op zelfonderzoek moet uitgaan wanneer je je gekwetst voelt in bepaalde situaties om dat wat tot het verleden hoort los te laten. Het kan hierbij gaan over grenzen aangeven, woede, gevoel dat er gebrek is aan respect. Wanneer je dit opvalt is dit een teken dat dit de buitenwereld vormt omdat dit van binnen afspeelt. 

Wanneer deze emoties omhoog komen is het ontzettend moeilijk om er zo naar te kijken. Dan is er geen ruimte voor de Heilige geest om contact te maken.

Balans tussen emoties en de geest zal de sleutel zijn tot het creëren van de wereld die jij wilt. Dit kan bijvoorbeeld door te gaan schrijven. Uit je dan vrij zonder teveel na te denken. Het is in ieder geval goed om aandacht aan je binnenwereld te geven en je verder kan gaan in een volgende fase van je leven.

Aartsengel Ariël

Aartsengel Ariël de engel die verbonden is met de natuur, de dieren, de stenen, de planten en bomen. Ook wij zijn daar uiteraard onderdeel van. Deze engel is bij ons om ons wilde zelf bij te staan. Om deze te inspireren. Ons authentieke zelf is puur, bestaat uit liefde en heeft geen ingewikkelde relatie met ons ego. De boodschap van deze engel is vooral ook te genieten van het leven. Te dansen, te zwemmen in het water, je blote voeten in de aarde en onze fysieke connectie met ook vooral onze energetische connectie met de Aarde te voelen. De Aarde die ons draagt en voedt en tegelijkertijd zijn wij de Aarde. 

Ook wanneer je de laatste tijd uitgeput bent, verward of je slap voelt, geen levenslust hebt is dit goed om weer stevig op beide voeten te staan. Leef in het Nu, maak contact met de cycli van het leven en je lichaam.

In stilte komt de waarheid naar boven.

Engel Samuël

Samuel helpt ons bij onze schaduwkanten. Wist je dat je schaduwkant de wijsheid en de geheimen van je ziel bevat? Deze creëren de echte veranderingen in je bewustzijn.  Alle verborgen impulsen, geheime angsten, oordelen , projecties, illusies,  verleidingen,  beperkingen liggen in deze schaduw.

Door deze onder ogen te zien kunnen we de onderliggende impulsen die ons leven leiden verwijderen zodat er een diepgaande verschuiving kan plaatsvinden..

We hebben deze schaduwkanten allemaal. Wij zijn een. Dat is waarom je over een ander oordeelt je eigenlijk ook over jezelf oordeelt. Wanneer we uit deze angst handelen klagen we bijvoorbeeld over geld, werk, relaties  of gezondheid en zien we niet dat we dit zelf creëeren in onze gedachten.

Wanneer we onze schaduwkanten onder ogen zien, nemen we volledige verantwoordelijkheid voor ons leven en geven we de macht niet aan de angst maar aan ons Heilige geest, zodat we veranderingen kunnen aanbrengen.

Als we inzien dat de wereld een reflectie is van onszelf, geeft dat de kracht om geld, werk, relaties en gezondheid te veranderen zoals wij dat willen. Wij hebben en hadden altijd al deze macht van het scheppen.

Het is tijd dat je transformeert lief mens. Kijk naar binnen en zie de schaduwkanten onder ogen. Bevrijdt jezelf van illusies,  beperkingen en verborgen impulsen. Het is niet eenvoudig maar iedereen is in staat dit te doen. Deze macht zit vanbinnen en gaat niet meer weg ook als je denkt dat deze weg is.

Engel Cassiël

Deze engel gaat even door op het vorige.. want hoe ga je nu op met de veranderingen die op komst zijn? Dit kun je verwachten lief mens. Ik bereid je voor op wat komen gaat zodat je deze fase makkelijker kan doorlopen.

Licht is bewustzijn. Het spiegelt de heldere wereld zodat we deze reflectie ervan kunnen ervaren en kunnen begrijpen en wij in deze wereld kunnen bewegen.

Als de wereld  om ons heen begint te veranderen begrijpt onze bewuste geest niets van deze nieuwe informatie omdat het niet overeenkomt met de interpretaties van de oude associaties, de oude illusies en patronen die we loslaten en zich tegelijkertijd vergroten om een nieuw bewustzijn te integreren.

Deze verschuivingen in het onbewuste en bewuste kan als schokkend ervaren worden. Het kan verwarren en overweldigen. Dit komt omdat je het veilige verlaat en het ego bang is dat je het ego niet meer  nodig zal hebben en daarmee zal sterven. Het doet er daarom alles aan om in leven te blijven en je te verleiden weer in het ego te geloven. Alleen is het ego gebasseerd op illusies en heb het ego zelf gecreëerd. Wil je op deze leiding vertrouwen? Een leiding die de ene keer iets goedkeurt en vervolgens hetzelfde de volgende keer afkeurt? Op een ego die niet eens weet wie jij bent ?

Wanneer we hiervan loskomen en uit het comfortabele stappen, begint de waarheid. En hier krijg je zoveel meer voor terug! Je zal herboren zijn en groeien en leven vanuit je werkelijke jij. Vol liefde.

Het kan zijn dat je in deze fase zit en dus sta ik je bij om hier doorheen te gaan. Weet dat dit nodig zal zijn om vooruit te komen wanneer je je bang, boos, of alleen voelt. In werkelijkheid eindigt er niets omdat er geen einde is. 

Aartsengel Chamuël 

De laatste engel is Aartsengel Chamuël die ons het woord van de liefde zal geven..

Zoals al eerder gezegd BEN jij liefde. Liefde is de essentie van alles wat bestaat. Als alles in het Universum in goddelijke en perfecte staat is en iedere situatie, dan is iedere ervaring, vrolijk of verdrietig, Gods liefde die werkt via ons leven en ons leert en helpt te groeien en ons te ontwikkelen. 

Wanneer je deze ervaringen kan waarnemen vanuit je ziel en kunt zien war je hieruit gewonnen hebt, laat je de liefde van God toe in je hart. Iedere ervaring biedt de kans om te leren en te groeien en dit is het allergrootste geschenk. Als wij inzien dat wij een deel zijn van God, wij ons scheppend vermogen gebruiken zal dit het geschenk aan God zijn. Dan laat je de liefde toe.  Weet dat je liefde waard bent, geliefd bent en zelf liefde bent. Dit is er of je dit nu gelooft of niet.

Het is tijd deze liefde naar binnen te richten. Er is oneindig veel voorraad aan liefde. Wat jij ermee doet is aan jou. Alle relaties zijn een reflectie van wat je vindt dat jezelf verdient.

Het is tijd om daarom te kijken  wat relaties om je heen vertellen over de liefde die je vanbinnen ervaart. En om te kijken wat je nodig hebt. Dit kan zijn dat je meer tijd nodig hebt, nieuwe grenzen wil stellen of jezelf te verwennen. Wat het ook is , het is absoluut noodzakelijk dat je bepaald wat je nodig hebt en dat je werkt aan het vervullen van die behoefte.

Een eenvoudige manier is om te kijken wat je denkt te missen in een relatie. Dit kunnen alle relaties in je leven betreffen. En dit wat je mist aan jezelf te geven.

Wanneer je jezelf lief hebt, zal dit vanzelf ook zichtbaar worden in de buitenwereld en vanzelf schadelijke invloeden verwijderen. Dan kaats je de bal van liefde door de wereld heen en zul je merken dat deze vanzelf weer terugkaatst.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.