• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Seizoenen & vieringen

Nieuwe maan inwijding

Seizoensinwijdingen 

Nieuwe maan 20 april 2023

In deze nieuwe maan(d) reading heb ik kaarten gelegd voor de aankomende maand. Voor elke maanfase. Zo hebben we een mooi overzicht van de gehele maand. Wat ik al een paar dagen voel is dat we vooral met familielessen bezig zijn. Patronen zijn aan het licht gekomen om los te mogen laten tijdens volle maan op 5 mei waarin de havik en de wilg je zullen helpen en je weer balans mag krijgen tussen je mannelijke en vrouwelijke kant. Op 30 april is er een Beltane inwijding middels audio. Hierin onderga je een transformatie met de Beltane vuurdraak. Bel staat voor de zonnegod en dus eren we het vuur zodat we vol passie kunnen leven. Vuur kan ook vernietigen maar wanneer je vuur op een juiste wijze gebruikt zal het juist in positieve zin transformeren.

Lees meer »

Beltane inwijding 30 april

Deze maand mei staat in teken van polariteit (zo beneden , zo boven)en de balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie. Tijdens Beltane zal dit vooral het mannelijke aspect van vuur zijn en we zullen tijdens de volle maan inwijding van 5 mei juist contact maken met onze vrouwelijke kan en de maan.

Lees meer »

Beltane 30 april tot en met 1 mei

Beltane is net als Samhain pas later gekomen in de natuurreligie. Het is een soort tussenfeest. Een tegenhanger van Samhain waarin we het oude eren en een nieuw leven vieren, het verval en wedergeboorte, is Beltane het feest van vruchtbaarheid en bloei. Beltane werd in de oude natuurreligie gevierd rond 1 mei , net hoe de maan stond. We houden nu 1 mei aan.

Lees meer »