• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Beltane inwijding 30 april

Gepubliceerd op 15 april 2023 om 10:17

Deze maand mei staat in teken van polariteit (zo beneden , zo boven)en de balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie. Tijdens Beltane zal dit vooral het mannelijke aspect van vuur zijn en we zullen tijdens de volle maan inwijding van 5 mei juist contact maken met onze vrouwelijke kan en de maan.

Beltane staat voor vruchtbaarheid, groei en liefde. In deze inwijding die ik via audio geef, zet je energielichaam open om dit alles te mogen ontvangen en te integreren. Je maakt contact met het element vuur, met de zon en de draak. 

Je gaat naar een heuvel waar je de Beltane vuurdraak zal ontmoeten. Deze vuurdraak zorgt ervoor dat je een transformatie zal ondergaan waardoor je even in een turbostand van groei zal komen, de zon helpt je hier ook bij.. Dit om je projecten en ideeën in de zomer goed tot bloei te laten komen. Laat het Beltane vuur in je hart ontvlammen om vol passie te leven!

Ook onderga je een healing rond je hartchakra om zo open te staan voor de liefde en de meer van jezelf te houden. 

Beltane werd altijd bij zonsondergang gevierd en zo kun je dus deze audio luisteren tijdens zonsondergang om je Beltane ritueel compleet te maken.

Omdat deze twee inwijdingen dicht bij elkaar liggen kun je ook ervoor kiezen een combi-pakket te kiezen. Je ontvangt dan beide audiobestanden met een leuke korting van €8,84

Je ontvangt binnen 24 uur het audiobestand.

Ja, ik doe mee met de Beltane inwijding!

Ik doe met beide mee en bestel het combi-pakket

 

 

 

Olie voor meer (zelf) liefde

Perfect voor tijdens de Beltane dagen! Om je lekker mee in te smeren en een moment voor jezelf te nemen. Alle ingrediënten van deze olie is voor meer liefde , en dan ook vooral zelfliefde.