• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Engelengetal 4

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 10:30

Engelengetal 4 is het getal van doorzettingsvermogen, organiseren, steun, vertrouwen, loyaliteit, rechtvaardigheid, discipline, moraal, innerlijke kracht en is het getal dat verbonden is met de Aartsengelen.

De Engelen steunen en helpen je om zowel hard aan je doelen te werken als aan het vertrouwen dat alles gaat zoals het moet gaan. Je kan dus vandaag een enorme sprong maken in doelen vooral als deze overeenkomen met je zielsmissie. Het geeft je vandaag dat vertouwen in de wereld maar vooral in jezelf. 

Het is daarom extra belangrijk op alle zaken goed op orde te hebben. Vandaag is daar een uitstekende dag voor. Ruim bijvoorbeeld je huis op of doe de administratie. Als je een goede basis hebt geeft dat straks rust wanneer je grotere stappen gaat zetten.

Vertrouw erop dat je genoeg vaardigheden en talenten hebt om verder te komen op je pad. Moet je het dan allemaal alleen doen? Nee, zeggen de Engelen. "Wij zijn er voor je , om je te steunen, door dik en dun".

Er zullen obstakels zijn. Maar jij bent sterk genoeg om hiermee om te gaan.

Roep een bepaalde Aartsengel aan wanneer je hulp nodig hebt voor een bepaalde kwestie. 

Bijvoorbeeld Aartsengel Rafaël voor gezondheidsproblemen. Of Aartsengel Michaël om jezelf te mogen zijn en negatieve banden door te knippen die jou niet meer dienen. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.