• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Kristallen & glazen bollen

Gepubliceerd op 26 maart 2023 om 14:24

Een heldere of dichte bol

Allereerst zou je moeten weten waarom je de bol wil gebruiken. Kristallen bollen staat bekend om hun voorspellende kwaliteiten en worden dan ook afgebeeld samen met een waarzegger. Zoals vroeger op een kermis bijvoorbeeld. 

Verschillende manieren om je bol te gebruiken:

  • Meditatie
  • Voorspellen
  • Focus oefenen 
  • Intuïtie versterken
  • De energie verhogen in de ruimte

Ik zal ze even een voor een uitleggen.

Meditatie 

Wanneer je wil mediteren met een bol is het handig dat je de bol kan vasthouden in je handen en dat je voor een bepaalde intentie een kristallen bol kiest die gemaakt is van een edelsteen die dit ondersteund. De bol hoeft niet helder te zijn omdat je er niet iets in hoeft te zien.

Voorspellen

Bij het voorspellen van je toekomst maak je eigenlijk op dezelfde manier gebruik van de bol als met bijvoorbeeld orakelkaarten of tarotkaarten. Je kan daarom ook het beste een wat grotere bol kiezen op standaar waar je voor kan zitten en waar je in kan kijken. Een heldere bol dus.

Ga rustig zitten en haal paar keer rustig adem. Stel een vraag aan je onderbewustzijn of aan je hogere zelf waar je graag antwoord op wilt. Kijk dan in de bol en probeer waar te nemen met je derde oog. Zie je iets van vormen in de bol? Of schimmen? Kijk dan wat dit voor jou kan betekenen, als een soort symbool.

Focus oefenen 

Met een bol kun je heel goed je concentratie bevorderen en je focus. Ook is dit een goede kwaliteit om te leren wanneer je bijvoorbeeld magie wilt beoefenen. Het werkt hetzelfde als meditatie alleen dan heb je daarbij nog een intentie waar je je op wil focussen. Ook kun je hier gebruik maken van een heldere bol en focussen op wat er allemaal te zien is in de bol zonder teveel afgeleid te worden.

Intuïtie versterken 

Zoals al gezegd bij voorspellen kun je de bol ook gebruiken om te zien via je derde oog. Hieraan kun je toevoegen om te voelen, te weten, te horen en te ervaren wat er via je intuïtie binnenkomt aan informatie zonder dat je teveel verstrikt raakt in gedachten.

Ga daarbij ook weer rustig zitten, adem in via je hartstreek en uit via je buik om extra bij je gevoel te komen en minder in je hoofd te zitten.

Laat alles toe, alles is goed. Je kan daarna je bevindingen opschrijven en dit geregeld bijhouden om zo je groei te ervaren. Ervaar hoe je waarneemt en hoe jij contact hebt gemaakt met je intuïtie.

Energie verhogen in een ruimte

Ook kun je de bol neerzetten in een ruimte dat een hogere energie kan gebruiken. Het schijnt dat een bol de energie bundelt en dus zo een bal van energie vormt! Dit kan zowel binnen als buiten.