• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Uitleg dagkaart

Kaart 2 draak

De tweede draak is Divine Feminine en is de kleinste draak. Ze verschijnt vaak rond de zomer en haar wederhelft is Herne, die staat voor Divine Masculine. En je raad het misschien al. Deze draak wil je verbinden met je vrouwelijke energie. Ze zegt: "jij bezit al alles wat je nodig hebt hier op Aarde. Het enige wat je nog moet doen is dit accepteren en begrijpen. Wanneer we begrijpen dat we niet naar oplossingen buiten onszelf moeten zoeken of materieel bezit nodig hebben, kunnen beginnen met onszelf te respecteren als spiritueel persoon. We zijn eigenlijk precies zoals we moeten zijn, op de juiste plaats en tijd." Deze draak verschijnt vaak wanneer je op een kruispunt van je leven staat. Ze laat je dan weten dat je alles hebt wat je nodig hebt om je weg te vervolgen. Ze verschijnt ook vaak wanneer je een cyclus in je leven hebt afgerond en voor een nieuwe staat. Ze begeleid je dan om vertrouwen te houden en om jezelf te blijven, om je innerlijke gids te volgen tijdens transformatie. Ze zegt ook: "het maakt niet uit hoe klein je je vanbinnen voelt, in werkelijkheid ben je enorm krachtig! Veel meer dan je denkt. Deze kracht ligt diep in je verscholen en je weet intuïtief wat er voor jou nodig is. Het is dus tijd om te stoppen met je klein te houden en je plaats in te nemen in de cirkel van licht! Laat je licht schijnen. Anderen voelen zich aangetrokken tot jou, dus claim het! Claim het zonder angst en zonder ego maar met acceptatie en genade." Ze laat je voor het eerst kennismaken met je persoonlijke kracht en moedigt je aan om in het Goddelijke te geloven, dat zich in ieder van ons bevind.

Lees meer »

Kaart 1 draak

Mordwyn is de draak op kaart 1. Deze draak zorgt ervoor dat er situaties en mensen op je pad verschijnen die je leiden richting je levensdoel. Het is zijn verantwoordelijkheid je te leiden en bij te staan om je taak hier op Aarde te volbrengen, de taak die jij als ziel hebt uitgekozen. Deze draak zegt: " Jij hebt de kracht en macht van je bestemming in je handen. Je hebt een taak te doen en jij hebt de tools hiervoor gekregen die jij nodig hebt om dit te vervullen. Je twijfel aan jezelf verhinderd je. Het is nu tijd. De wereld heeft je licht nodig! Volg de reis van je hart en ik zal je volgen! En de draak gaat door, jouw rol hier op Aarde is je licht brengen, samen met mij. Wij zijn samen de Meester creators. Spoedig zul je weten wat je levensdoel is, erken daarbij je angst en je onzekerheid maar raak er niet aan gehecht, omdat ze je waarheid vertroebelen. Volg je hart, jouw weg met eerlijkheid en integriteit.

Lees meer »

Kaart 3

Misschien zie ik de werking van de spirituele macht in de onzichtbare domeinen niet, maar ik weet dat er een grote bedrijvigheid is ' achter de schermen '. Het is belangrijk  om vertrouwen te hebben in het mysterie en te onthouden dat het matriële rijk een illusie is. De huidige omstandigheden zijn niet per se een weerspiegeling van wat er echt aan de hand is in het heden. In de schaduw liggen grote kansen te wachten op het perfecte moment voor verlichting.

Lees meer »

Kaart 2

Ik ben hoopvol en geïnspireerd door het leven op dit moment, en alles wat gebeurt wijst op een vernieuwd gevoel van aanmoediging. Na alle veranderingen die ik heb meegemaakt begin ik de hoop die een nieuw begin met zich meebrengt te herkennen.

Lees meer »

Kaart 1

Als deze kaart opduikt voor je gebeuren de dingen in snel tempo. Deze kaart zou een voorteken kunnen zijn van een totale paradigmaverschuiving of een plotselinge wending die iets wegneemt om plaats te maken voor iets beters. Misschien heb je een goddelijke openbaring gehad. Wat het ook is, deze kaart vertelt me dat er onverwachtse gebeurtenissen zeer interessant zullen zijn en kansen zullen bieden voor positieve transformatie als je met open ogen aanwezig blijft in het heden.

Lees meer »