• 25 % korting vandaag en morgen
  • Code: KONING23

Uitleg dagkaart 2 april 2023

 

Kaart 1


Je staat op het punt door een potentiële tijdspoort te lopen, dus zul je spoedig toegang hebben tot andere dimensies en werkelijkheden, inclusief die van de feeën. Het wordt tijd om te overwegen om een zwerver tussen de twee werelden te worden, om de sluier weg te trekken en de mist te scheiden. Door dat te doen zul je heling, verandering en krachtige magie in je huidige realiteit brengen. Vraag de Groene Man en de feeënmaagd toestemming om binnen te gaan en geef een offergave. Bereid je dan voor op een diepgaande, prachtige en blijvende verandering. Geef een offergave, plaats je hand op de deur en duw heel zachtjes. Dan zal die opengaan.
* een offergave aan de feeën kun je het beste buiten in de natuur doen door een offerschaal neer te zetten met bloemen, honing en melk.
De aankomende poort is tijdens Beltane!

Kaart 2


Je leert om iets voorzichtig en met wijsheid te handelen. Beslisse met wie je je eigen ervaringen en gedachten deelt, is een belangrijke stap in de kennis. Want als je je eigen kostbare gedachten verspilt aan diegenen van wie je weet dat ze die niet zullen begrijpen, sta je toe dat je eigen kostbare magie afneemt en verdunt. Je leert de waarde kennen van een vakmanschap dat veel moeite heeft gekost in plaats van het vurige talent van initiële ideeën en je geniet van het proces van de tijd tot je dit hebt bereikt, zonder er te veel over te praten. Pas de 90/10 regel toe: doe negentig procent en praat 10 procent over je projecten. Op die manier zullen je dromen en magie echt leven en leven inademen. Wees geduldig en stil en sterk in plaats van impulsief je magie te verspillen. Zoveel magie wordt gecreëerd door gewoon het nodige werk te doen en op die manier iets te maken. Het is zo moeilijk om mensen daarvan te overtuigen, maar het harde werk maat de magie er niet minder om.

Kaart 3


Misschien is er binnenkort een huwelijk, een verbintenis of verloving of een andere verbindende ceremonie voor twee mensen die verliefd zijn maar dit kan ook staan voor het huwelijk in jezelf aangaan. Jij of de ander zijn er klaar voor om de stap te nemen in de toekomst als liefdevolle partners, verbonden in een heilige verbintenis. Of als het jezelf betreft ga je nu eindelijk die verbinding aan met wie je werkelijk bent! Groeien daar gaat het om. Groeien en nadenken over de toekomst samen of alleen. Er zal vreugde zijn en de feeën zullen bij je zijn, want ze zijn dol op dit soort gebeurtenissen vol liefde! Werk met de heilige nardusolie omdat deze staat voor de verbinding tussen het mannelijke en het vrouwelijke aspect. Ook kan dit het teken zijn om je te verdiepen in je bloedlijn. Zoals je voorouders maar ook de toekomst van de volgende generaties. Wat wil jij meegeven aan de wereld en je bloedlijn? Wat kun je leren van je voorouders?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.